Pynt anderledes op til brylluppet med disse tips

Et bryllup er en fremragende lejlighed til at gå all in på det hele. Normalt er vi danskere et meget afdæmpet folkefærd, som helst ikke gør for meget ud af tingene. Men lige når det kommer til bryllup, så tør vi godt at give gas. Det skyldes den helt særlige stemning, der er til bryllupper.

Et bryllup er kærlighedens fest, og derfor er alle folk typisk ret oplagte og klar på at give den gas. Og som dem, der holder brylluppet, kan man gøre meget for at hævde denne stemning og dyrke den. Det handler blandt andet om musikken, maden og ikke mindst pynten.

Vælg et tema til brylluppet

En af de ting, man kan gøre, for at hjælpe sig selv, er at vælge et tema, som man holder sig til. Et tema til bryllupsfesten er en hjælp, fordi det gør det nemmere at spore sig ind på de ting, som man skal have fat på til brylluppet.

Temaer kan være mange ting. Det kan være noget helt konkret som for eksempel middelaldertema eller karnevalstema. Men det kan også være noget mere overordnet som sommerbryllup, strandbryllup eller måske rustikt- eller naturbryllup. Det er helt op til en selv, hvad man bør vælge.

Pynt skaber en stemning

Vælger man for eksempel et tema som det rustikke, så har man rigtig mange muligheder for at pynte op på en anderledes og fed måde. Der er måske mange, der som udgangspunkt er lidt negative over for konceptet med det rustikke.

Men rustikt betyder på ingen måde sjusket eller grimt i forbindelse med et bryllup. En rustik stemning er noget, man kan skabe via pynten, og derfor handler det om stemningsfyldt pynt med et budskab. Frem for det fine og romantiske, kan man her vælge det rustikke og naturlige.

Hvad er rustikt pynt?

Rustik bryllupspynt kan selvfølgelig være mange ting, men typisk er det kendetegnet ved, at det er mere simpelt og mindre raffineret end det andet. Til gengæld er det hyggeligt, minder om naturen og skaber en mere hjemlig og uformel stemning. Og det er noget, som tiltaler mange.

Den rustikke pynt kan være alt fra bestik i træ frem for metal, bordløber med kork, mos, blomster og blade og kulørte lamper i loftet. Her kan man for eksempel skabe illusionen af en picnic i skoven med venner og familie. Du kan se meget mere rustik bryllupspynt ved at klikke her.

Er det dyrt?

Når man holder bryllup, arbejder man tit ud fra meget forskellige budgetter. Nogen er villige til at give mange, mange tusinde kroner for det hele, imens andre er optagede af, hvordan de kan holde en fed fest og stadigvæk kan spare.

Med hensyn til rustik pynt, så behøver det på ingen måde at være dyrt. Det fede ved det rustikke koncept er netop, at man ikke behøver at bruge en masse penge på dyrt sølv og masser af glitter. Faktisk kan man komme rigtig langt ved at gå en tur og samle materialer i skoven eller selv sidde og flikke nogle ting sammen.

Find inspiration online

Hvis man mangler noget inspiration til, hvordan man skal pynte op til sit bryllup, så kan man altid bruge internettet som en inspirationskilde. Det fede ved internettet er, at man kan finde en masse personlige beretninger.

Men man kan også finde inspiration fra designere, bryllupsplanlæggere og diverse forhandlere. På den måde får man et meget bredt billede af de muligheder, som der er inden for rustik bryllupspynt. Typisk kan man også købe meget af sit pynt på internettet.