Her finder du de perfekte mødelokaler

Er du på udkig efter mødelokaler? Hvad er egentlig værd at tage højde for, når der kigges efter mødelokaler? Det kan du blive klogere på, hvis du læser med videre i denne artikel. Et mødelokaler er nemlig meget mere end bare et rum hvis mødet skal forløbe så glat som muligt.

Som eksempel vi ideelle mødelokaler, vil vi bruge Kystvejens Konferencecenter, der ligger på Djursland i Midtjylland/Østjylland. Se specifikationer omkring lokalerne på https://www.kysthotellet.dk/moeder-og-konferencer/lokaler-og-oversigt/.

Her er de vigtigste elementer ved gode mødelokaler

Når man skal holde formelle møder, så er det vigtigt, at der også er plads til det uformelle. Når man debatterer og holder fokus på et emne i lang tid, så skal der nogle pauser til. Det er netop i disse pauser, man kan skabe forbindelser, øge sit netværk og få luftet sine tanker omkring det igangværende møde, uden alle behøver at være lyttere.

Det er derfor en rigtig god idé at have såkaldte hyggekroge, hvor mødedeltagerne kan klumpe sig sammen i mindre forsamlinger i pauserne, ligesom grupperum kan være yderst relevante for øvelser og problemløsninger i mindre grupper. Der er hele 25 grupperum i Kystvejens Konferencecenter, udover de 9 store og åbne mødelokaler.

Mødelokalerne på Kystvejen i Midtjylland / Østjylland er indrettet med stilfulde retro møbler af god kvalitet, som er gode at sidde på i længere tid ad gangen. Er man en virksomhed, som opererer i hele landet, så kan der være behov for overnatning til mødedeltagerne. Dette finder man også på denne lokation. Det er yderst praktisk, at deltagerne ikke skal spredes ud over hele byen efter dagens møder, men i stedet kan gå op på deres respektive værelser. Dette åbner også op for at understøtte det sociale blandt eventuelle medarbejdere, ligesom der kan diskuteres og debatteres frit, når dagens møder er slut.

Sørg for, at der er elektronisk udstyr, som virker

Når der skal afholdes møder og præsentationer, så læner de fleste sig op ad PowerPoint præsentationer eller anden form for elektronik. Derfor er det også essentielt, at dette er at finde på stedet, og at det naturligvis virker upåklageligt. På Kystvejens Konferencecenter på Djursland har man tilknyttet teknisk support. Det er guld værd, hvis man står midt i en præsentation og elektronikken driller – og det kender vi vist alle sammen.

Af moderne IT udstyr, der bør nævnes som relevante, er særligt:

  • Gode mikrofoner
  • Trådløst highspeed internet
  • Lukkede gruppenet
  • Videokonferenceudstyr
  • Internetcafé

Alt dette udstyr er med til at gøre præsentationerne mere professionelle, ligesom det bliver nemmere at formidle viden ud, når man har topmoderne udstyr til hjælp