Udvid din verden med enneagrammet

Maksimer dine styrker

2Nu læser du ordet enneagrammet og tænker ”hvad er nu det for noget? Er det ikke en af de der mærkelig græske modeller eller sådan noget?” Og jo, det har du fuldstændig ret i, og stærk gået, at du vidste ordet stammer fra det gamle Grækenland og er en model over nogle forskellige ting. Ordet betyder egentlig i bund og grund bare ”ni” og ”skrevet”. Men det siger egentlig ikke så meget om hvad det i sig selv er, for det er ikke bare ”niskrevet”, selvom man skulle tro det (det er lidt skarp humor her til morgen). Nej, det er derimod en hel masse andre forskellige ting som både kan være svære at forklare, men også meget nemme at forstå når først man kommer til det. I bund og grund skal du bare anse det som en form for lære. En form for filosofi måske, som du simpelthen kan få så meget ud af i dit liv, at det ikke engang er morsomt at tænke over. Filosofien (hvis man kan kalde den det, for på mange måder er den meget mere end blot det), har rødder i sin historie som går helt tilbage til Evagrius Ponticus, en kristen mystiker der levede helt tilbage i det, vi nu kalder det 4. århundrede i en lille by du nok kender, ved navnet Alexandria. Hvis du vil vide mere om enneagrammet kan du kigge her

Sidenhen er denne filosofi vokset med så stor hastighed, at flere tusinder hvis ikke hundredtusinder bruger den til at styrke deres egen livskvalitet, evner for kommunikation og meget mere. Ideen omhandler på mange måder denne model, som du nævnte tidligere. Hvis du rent faktisk ikke har nogen anelse om hvad modellen er kan jeg godt forklare det for dig. Det er en form for figur som har pile der peger hen på hinanden, så de lidt ligner et pentagram eller davidsstjerne, på nogle punkter. Men hver af disse pile repræsenterer i sig selv nogle forskellige typer af mennesker, som hver har deres egen ”hellige ide” og ”basale frygt”. Blandt disse typer er der for eksempel hjælperen, individualisten, loyalisten og så videre. Alle disse typer har deres egne værdier og frygte som dette program hjælper dig med at identificere og konfrontere.

Start i dag

Denne filosofi lærer dig alle de ting, du ikke lærer i skolen. For det er meget godt at lære grammatik, matematik og alle de andre vigtige ting, uden tvivl, men gør de dig virkelig glade? Depression og lignende psykiske sygdomme er højere end nogensinde før, og det er nemt at se hvorfor. Folk har intet fundament at stå på, og det hjælper enneagrammet dem med at finde. Så hvis du synes, at du er lidt rastløs måske ikke helt har fundet dit rigtige sted, så skal du uden tvivl tjekke dette fantasiske program ud, som hjælper dig med netop dette. Responsen på det har været utrolig god og det er netop derfor, at det er er ved at blive så succesfuldt som det er. Både i Danmark men også i udlandet.. Linket forklarer dig de mest basale ting, og hjælper dig med at komme i gang med det selv, så du kan få den spirituelle tilfredsstillelse du, såvel som alle andre mennesker har brug for. Der er forskelige uddannelser der tilbydes, så du kan uddanne dig i netop dette og udvide dine evner for kommunikation og lignende. Akademiet gør dig klar til alle udfordringer du kunne møde i verden og det kan på mange måde føles som, at blive født på ny, det er i hvert fald hvad mange mennesker har følt, efter de har prøvet akademiet.