Sådan sparer du penge på harpiks

Er du en af de mange storforbrugere af harpiks, kan du komme til at spare mange penge. Det eneste du skal gøre, er at handle harpiks på den helt rigtige måde. Der kan være mange penge at spare, uanset om du er en ungdomsspiller, eller en voksen som godt kan lide at gå til håndbold sammen med sine kammerater.

Harpiks kan bruges til flere funktioner end kun at spille håndbold på, og bruger du harpiks til andet end håndbold, kan du allerede nu stoppe med at bruge harpiks til dette, og kun bruge det til det, som det er bedst til; Nemlig på en håndbold.

Køb store mængder af harpiks

En af de nemmeste måder at spare penge på harpiks på, er at købe store mængder af det. Hvis dit barn spiller håndbold med andre, som også bruger harpiks meget, kan i gå sammen om at bestille en stor mængde. Når i bestiller meget på en gang, har i muligheden for at presse den virksomhed i vil købe af.

Dette kaldes også simpelt for forhandling. Da der er mange virksomheder, som sælger harpiks, har i muligheden for at Harpiksfå et godt tilbud fra flere forskellige forhandlere såsom; Sport-net.dk af det harpiks i vil købe.

Ulempen ved at købe store mængder af gangen er, at i oftest har harpiks til lang tid. Dette skal selvfølgelig opbevares et bestemt sted, og har man ikke pladsen til det, kan det hurtigt blive et problem. Derudover skal i også aftale med jeres kammerater om hvor meget harpiks de skal købe, og sørge for at den person der laver det endelige køb rent faktisk får de penge, som de andre skylder personen.

Står i og skal bruge jeres harpiks inden for få dage, og derfor ikke har mulighed for at vente på et tilbud, kan i altid finde en forhandler som har harpiks på tilbud. Harpiks er ofte sæsonbaseret, og kommer ofte på tilbud før og efter en sæsonstart.

Få en sponsor til at betale jeres harpiks

Hvis du går til håndbold, eller har et barn der går til håndbold, kan det være en billig løsning at finde en sponsor til at betale dette for jer. Det er dog sværere at finde en sponsor til et voksenhold, end det er til et børnehold.

For at få en sponsor kræves det også, at i har gjort jer et stort stykke forhåndsarbejde. Oftest skal der skrives en sponsoransøgning, ligesom at der skal være en person som er blevet udråbt til at være talsmand over for denne sponsor.

En sponsor kan oftest også kræve noget igen. Dette er ofte et tryk på jeres trøjer, hvilket kan komme til at koste mere end hvad harpiks gør. Forhandler i jer frem til en god aftale, kan der dog være mange penge at hente på denne front.

Skru ned for forbruget

Den nemmeste måde, at spare penge på når det kommer til harpiks, er at skrue ned for forbruget. Mange, særligt unge, spillere vælger at klistrer deres hænder ind i harpiks, hvilket oftest ikke er nødvendigt. Harpiks skal bruges til at få et bedre greb om bolden, og for meget harpiks kan gøre det sværere at kaste bolden.

En god idé, når man gerne vil skrue ned på forbruget, er at snakke med hele holdet om det. Det går nemlig ikke, at enkelte spillere fortsat tager meget på, selvom de andre spillere ikke bruger så meget harpiks. Efter at i har skruet ned for jeres forbrug, vil i kunne se at det er blevet lettere at kaste bolden, at aflevere på de rigtige tidspunkter og meget mere.