Psoriasis creme mod den umulige psoriasis

Brug psoriasis creme til at holde psoriasis i skak

Psoriasis er en plage, for hvilken der ikke findes nogen helbredelse om end forskningen til stadighed præsenterer bedre og bedre resultater. Årsagerne til psoriasis er fortsat ukendte. Stress og infektioner udelukkes ikke som mulige forklaringer hos arveligt anlagte patienter. Sygdommen er i udbrud en immun tilstand, som kan forårsage voldsomme symptomer på huden og leddene. Når en person har psoriasis, sker der det, at hudens proces med hensyn til celleskift accelererer. De få dage, det tager at erstatte hudceller, skal ses på baggrund af, at det normalt tager hele 21-28 dage at gennemgå samme proces. Eller sagt med andre ord Nyere forskning konkluderer at psoriasissens årsag findes i immunsystemet.

Immunsystemet indgår i en flerhed af organer, vævstyper, proteiner og celler, som modvirker smitte, der skyldes virus, bakterier, svampe og parasitter. Når immunceller (T-celler) udløses og bliver overaktive, bekæmper de en infektion eller de helbreder et sår. Det er dette, der medfører, at der skabes en hurtig vækst af hudceller. Problemet, de medicinske forskere bakser med, går på, hvad der i begyndelsen får immunsystemet til at reagere på denne måde

Et kløende helvede uden en god psoriasis creme

Overfloden af hudceller arbejder sig op til at danne en hudplage i form af en vedvarende uudholdelig kløe.
Psoriasis kan opstå på et hvilket som helst område af kroppen, herunder i hovedbunden, på hænder, fødder og på kønsorganer. Det ligner en betændelse, der dækker store dele af huden som et højrødt udslæt med hvide skæl. Plamagerne ytrer sig som store pletter, der i omfang svarer til en håndflade. Mindre udtalt er den lokale rødme møntstore eller dråbeformede pletter. Især bagsiden af albuen, forsiden af knæene og ryggen er udsatte områder. Nogle patienter oplever, at man midlertidig kan være sygdomsfri, problemet er alligevel, at sygdommen har det med at vende tilbage. Psoriasis er på ingen måde smitsom hverken fra person til person eller fra det ene sted på kroppen til det andet.
Her kan du finde en god fed creme til at bekæmpe kløe på kroppen.

Er der håb?

Sygdommen kan som antydet ikke helbredes fuldt ud, men den kan lindres så meget, at patienterne oplever drastiske forbedringer. Viften af behandlinger for psoriasis er der flere af. Mange patienter oplever heldigvis, at deres psoriasis kan styres tilfredsstillende. Dog indebærer den rette behandling eller kombinationen af behandlinger en proces med en ”forsøg – fejl” behandling. Man er nødt til at prøve sig frem. Hvad der især har vist sig som effektivt, er naturligt krystallinsk salt! Undersøgelser antyder, at badning i Det Døde Hav i Israel er succesfuld, når det kommer til at tilvejebringe en mild lindring. Saltindholdet i dette vand er meget høj. Men for virkeligt at kunne drage fordel af denne behandling, skal man tilbringe mindst to uger med badning i verdens mest saltfyldte vand i Det Døde Hav. Herhjemme finder saltudvinding sted på Læsø og ved Mariager fjord. På Læsø tilbydes der kurophold, og selvom saltkoncentrationen efter salt-sydning af havvandet omkring Læsø ikke skaber den samme koncentration af salt som i Døde Havet beretter begejstrede patienter om en lindring.

Psoriasis creme med den gavnlige Læsø salt kan nemt købes hjem til dig selv

Nu er det ikke alle forundt, at drage til Israel eller for den sags skyld Læsø. Kurophold koster penge, mange penge. Så hvis man synes ”det koster en hel bondegård” er der andre muligheder. Psoriasis creme er en af dem. Behandling findes i flere kategorier under navnene creme, salve, gele, shampoo eller balsam. En velegnet lindring afhænger af psoriasissens lokalisering på kroppen. Cremer, salver og gele indebærer som så mange andre ting både fordele og ulemper. Gele f.eks. er mere brugbar i hårbunden end salven, hvilket har at gøre med produkternes fedtindhold. Creme er især anvendelig til ansigtspleje og til synlige steder på huden, hvor et kosmetisk præparat er ønskeligt. Psoriasis behandling kan afhænge af, hvor berørt huden eller hovedbunden er i det ramte område. Psoriasis lindres med forskellige psoriasis cremer, og med hensyn til kløe i hovedbunden findes der en mild men effektiv psoriasis shampoo find den lige her Læsø shampoo, som har begejstret en del patienter.

Den slags produkter kan ganske enkelt købes ved brug af nethandel. Særligt vigtigt er det, at man kan købe en psoriasis creme mod den frygtelige hudkløe og særligt kløe i hovedbunden. ”Morgenfruerne på Læsø” er f.eks. en bodylotion creme mod kløe på kroppen til dem, der er lider af udslæt eller hudsygdomme, Derfor bruges den også af mange, der lider af sår på kroppen, røde pletter, eller eksem; den kan anvendes af alle, dog vil den glæde mest hos de, der har problemer med kløe på kroppen. Personer, der lider af tør hud, sår på huden, røde pletter eller har eksem, har glæde af dette. Denne bodylotion med saltrestlage indeholder ekstra mange mineraler og lækre olier, så du rigtig kan forkæle din hud. Shampoo med havsalt mod kløende hovedbund formindsker psoriasis. Sæbe i behandlingen indeholder også Læsø restlage og andre naturlige ingredienser. Foretager man først indsæbning, vask og skyl med denne sæbe, og anvender man efterfølgende et af de helende produkter, er behandlingen mest effektiv. Fælles for et produktsortiment, der baserer sig på økologi er naturligvis at disse produkter er mere milde mod huden fordi de ikke indeholder skadelige kemiske stoffer. Brug af ingredienser, der stammer fra planter og natur til en ”Make Over” af din hud indebærer, at du finder dig et produkt, der arbejder med de naturlige processer, der foregår i din hud. hvilket er en ydet garanti for, at du her har den bedste pleje, der findes på markedet.

Raz Spa ”Repair Creme”.
Tusindkunstneren ”Raz” med det civile navn Rasmus Bjørn Andersen er kendt for sin Repair Creme. Denne psoriasis creme er, selvom den finder flere anvendelser, navnligt sammensat af forskellige organiske ingredienser for at lindre hudproblemer og følsom hud. Igen er der tale om en paraben-fri naturcreme. Ikke nok med at den er virksom mod tør hud, sår, rødmen, irritation og eksem. Den er også fabelagtig god til læber, tør hud, eksem og øjencreme. Indholdet af Shea-smør, lanolin og bivoks har en god effekt på hudproblemer. Raz’s ”Repair Creme indeholder bergamot, som også har en god virkning mod sår, irritationer, akne, eksem og lignende.

Kost og Psoriasis skal gå op i en højre enhed sammen
Kost og Psoriasis hvad skal du spise for at lave bedst med psoriasis?
Psoriasis er en plagsom hudsygdom, men kan behandles til et niveau hvor den ikke genere dig i din hverdag læs mere her, læs om en mild Psoriasis behandling.
Den kan ikke helbredes helt, men du kan gøre en del for at lindre den, og tage de værste virkninger væk. Psoriasis er generende i den forstand, at det kan fremkalde en stærk hudkløe, ligesom den kosmetisk ikke er noget kønt syn at se på. Hertil kommer, at den kan lede til hårtab og kløe i hovedbunden, der kan få selv den mest standhaftige til at begynde at kradse sig og herved skabe blødende sår.

Når diagnosticeringen er foretaget, er det omdiskuteret, hvilke virkemidler man skal gribe til. Det vil sikkert være bedst at anvende dem alle, selvfølgelig varieret efter, hvor hårdt man er angrebet. Læger og diætister er enige i, at det ikke kan udelukkes, at kosten kan have en væsentlig indvirkning på sygdommen. Skadelige stoffer som rygning og alkohol og visse fødevarer synes at have en positiv indvirkning på udbrud af psoriasis – eller sagt på populært dansk, des mere du ryger, drikker alkohol og/eller spiser usundt, desto værre bliver din hudsygdom, når den er i udbrud! Det kan du læse mere om her på net doktor.
Ifølge net doktor kan et ustabilt og for højt blodsukkertal medvirke til sundhedsmæssige problemer hos alle mennesker. Dette ses især hos type 2 diabetes patienter. Patienter med psoriasis og meget store udsving i blodsukkeret udsættes for en forværring af deres psoriasis, da dette skaber en cellulær stress. Celler stresses med andre ord mere, når man har psoriasis. Følgelig er det en god idé at undgå adskillige sukkerholdige fødevarer som, slik, sodavand, lyst brød, frugtyoghurt, kager og lignende! Denne anbefaling indgår også som et af de 8 kostråd om Kost og Psoriasis med det formål at spare på sukkeret læs mere via dette link Sukkerholdige fødevarer, alkohol og animalsk fedt bør alle undgås. Fører det til overvægt, er der noget der tyder på, at psoriasis symptomerne eskalerer endnu mere. I stedet bør man følge almene kostråd, hvor der lægges vægt på at bryde med den onde cirkel beskrevet af ernæringsterapeut Marianne Fjordgård.

Ifølge Fjordgård skal man erstatte ernæringsmæssige mangler med en god fiber- og næringsrig kostplan kompletteret med ekstra vitaminer, mineraler og vigtige fedtstoffer. Ved overfølsomheder overfor næringsstoffer skal disse vælges fra i forbindelse med kosten. Ved fordøjelsesproblemer skal disse kortlægges, og fordøjelsesfunktionen skal genetableres. Leverens afgiftningsevne skal styrkes med relevante urter og madvarer. Faktorer, der giver oxidagtigt stress, skal om muligt fjernes, og der skal skabes balance mellem de frie radikaler og mængden af antioxidanter. Endeligt skal et overreageret immunforsvar, og den lokale inflammation dæmpes med den rigtige kost og kosttilskud. En fornuftsbetonet ’komponeret’ kostplan skal søge at være dækket ind med energigivende næringsstoffer, æggehvidestoffer, animalske fedtstoffer og kulhydrater. Dette sker ved at tilføje så mange vitaminer, mineraler og vitale fedtsyrer som muligt, mens man på samme tid tager hensyn til potentielle overfølsomheder. Da mange psoriasis-patienter reagerer overfølsomt overfor kostens indhold af gluten, anbefaler Fjordgård et mindstemål af gluten- og mælkefri kost, der spænder over 8-12 uger. Når der fyldes mad på tallerkenen, skal alle måltider sammensættes, så halvdelen af tallerkenen fyldes med grøntsager og/eller frugt. Cirka en tredjedel af tallerkenen skal fyldes med en form for grove kornprodukter, og kun en femtedel af tallerkenen må fyldes med de fedt- og proteinholdige madvarer. Tallerkenens omfang skal tilpasses den enkeltes appetit og behov for kalorier.

Fra lægevidenskabeligt hold bekræftes dette gennem en anbefaling af et øget indtag af fed fisk og fiskeolier, der indeholder Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer Omega 6 er forefundet i større grad i forbindelse med hudskader hos patienter, der lider af psoriasis, fordi beskadigelserne er med til at danne de ovenfor nævnte inflammatoriske tilstande i ens legeme. Dette sker, hvis proportionen mellem omega 3 og 6 er for stort, på samme tid med at omega 6 indgår i store dele af vores normale kost. Studier konkluderer desuden, at der ved et øget indtag af omega 3 bidrages til en formindskelse af infektion i huden. Bevisligt kan der føleligt med udgangspunkt i forskningsprojekter argumenteres for, at der er belæg for at hævde, at man kan forbedre sin psoriasis-tilstand ved at supplere sin kost med kapsler indeholdende fiskeolie. Fiskeolie kan kombineret med en væsentlig nedbringelse af animalske fedtstoffer i kosten virke gavnligt hos nogle personer, fordi Omega 3 er med til at genoprette celle-membranerne og forhale celledelingen. Forskningsprojekter konkluderer også, at man gennem vægttab kan se et fremskridt med hensyn til ens psoriasis. Et studie viste, at det ikke kan udelukkes, at en kalorielet diætmad i forbindelse med formindsket BMI (Body Mass Index eller på dansk indeks for legemsmasse), kan forklare et fald på op til 45 procent af celledelingen efter bare fire uger. Endvidere vil indtagelsen af omega 6 kunne reduceres ved et mindre indtag, fordi kalorie-antallet bliver sat ned. Disse kan samlet set lede til en formindsket betændelsestilstand i kroppen, som ligeledes kan mindske psoriasis-symptomerne.

Man har tilfældigvis opdaget, at en sænkning af forbruget af gluten har en gavnlig effekt på psoriasis patienter. Man kan ikke forklare, hvorfor det sker, man ved bare at det sker. Gluten findes i de kendte kornsorter som hvede, rug og byg, der udover bagning af brød f.eks. indgår i pasta. Endeligt er der spørgsmålet om optaget af D-vitamin. Alle eksem og psoriasis patienter ved, hvad solen kan gøre ved ens udslæt eller hvad lysbade, højfjeldssol og UVB stråler i solarium kan gøre. Hos nogle forsvinder det hele om sommeren, der hvor sollyset trænger ind. Du behøver faktisk ikke mere end en fjerdedel af det der normalt giver solskoldning. Hermed er det også bemærket, at solskoldning og overdrevne lys- og solbade er farlige, fordi de leder til hudkræft. D-vitamin kan indtages som kosttilskud eller gennem at øge sit forbrug af fede fisk som laks, hellefisk og makrel.
Marianne Fjordgårds kostplan
Kosten vil stadig give stor mening indenfor forskning i psoriasis-gåden i fremtiden. Dette fordi vores fødevare-sikkerhed er truet med hensyn til den globale fedme-epidemi, der forårsager andre sygdomme end psoriasis. Fuldkornsprodukter, Grøntsager, fedt og protein som angivet i Fjordgårds figur er vigtige bestanddele i den korrekte kostsammensætning og lindring af psoriasis.