Et godt råd – og lån

Jeg har et godt råd til alle, der har lidt svært ved at overleve her i januarmåned. Jeg har selv gjort det, efter jeg læste på en blog om det. Det handler egentlig i bund og grund om at samle sig et lille madlager, så man ikke rigtig behøver at smide penge efter føde her i januar. På den måde sparer man altså en hel masse penge. Jeg har købt en hel masse forskelligt kød ind (på tilbud) og så har jeg smidt det i fryseren. Samtidig har jeg købt nogle frosne grøntsager på den måde kan jeg leve sundt, og have en masse mad, jeg ikke behøver at købe. Det er altså meget sjovt.

Nå, men grunden til at jeg har gjort dette, er at jeg har overvejet at tage et lån eller det er ikke derfor, men det er derfor jeg overvejer at tage et lån (Se dem her). Jeg er broke. Heldigvis findes der sider, der udbyder lån se mange her.

Godt med penge

Pænt goddag til jer alle sammen. Jeg er allerede nu meget glad for at lige netop du kiggede forbi, så tak.

Jeg har været ude og gå et par gode ture i dag. Til jer der ikke rigtig kender mig, så går jeg ofte ture. Det er faktisk ligemeget om der er noget der går mig på eller om jeg har det rigtig godt. Ture det er bare det, som gør det for mig.

Jeg kom på en rigtig god idé, da jeg var ude på min første tur i dag. Det var en lille idé om, at jeg skulle ud og se om jeg ikke kan finde et godt kviklån trods rki – og det kan da godt være, at det ikke lige er den letteste opgave, men skidt pyt, for hvis jeg ikke kan finde det, så kan det jo også bare være ligegyldigt, altså jeg er faktisk ret så ligeglad, det kunne bare være sjovt, at se om det findes, ikk…