Du kan også gøre noget ved dit hårtab

Lider du af uønsket hårtab? Det kan være en forfærdelig ting, og desværre gøre meget ved selvtilliden. Det er helt normalt, og sker for mange mænd og kvinder, men det gør det selvfølgelig ikke nemmere at håndtere. Det skete også for mig. Og hårtabet ændrede mig drastisk. Det gik udover min hverdag. Mine gøremål i hverdagen. Min selvtillid og i den grad også min livsglæde. Hårtab kan påvirke individets livkvalitet meget, og er derfor en ting der er noget værd at gøre noget ved. Hvis du oplever hårtab, og kan mærke at det går udover selvtilliden, dagligdagen og den tilhørende livskvalitet, skal du helt sikkert overveje at gøre noget ved det. Jeg er meget misundelige på dem der ikke bliver berørte af deres hårtab, for det er jo som sagt en helt almindelig ting, som mange mennesker kæmper med. Men for mig, skulle der gøres noget ved det. Hver gang jeg kiggede mig selv i spejlet, var mit hår eller det manglende hår, det første jeg lagde mærke til.

Der er et hav af muligheder!

Da jeg endelig besluttede mig for at gøre noget ved mit manglende hår på hovedet, brugte jeg mange timers søgen på den helt rigtige behandling mod tyndt hår. Der er jo et hav af muligheder derude. Jeg spurgte bekendte og venner, jeg kendte der havde taget samme beslutning som mig, og efter min søgen, fandt jeg frem til hårtransplantation. Hårtransplantation er endnu en mulighed for dig der ønsker fyldigt hår igen. Lige meget om du er helt skaldet, eller pletskaldet, er hårtransplantationen en måde hvorpå du kan få følelsen af tykt hår på hovedet igen. Det var den helt rigtige beslutning for mig.

Udover hår transplantation findes der selvfølgelig også andre løsninger, som jeg også undersøgte, som blandt andet Scalp micropigmentation, der giver illusionen om tykkere hår, og mere hår, men dog ikke giver dig mere hår. Dette har flere jeg kender også gjort, og er tilfredse med. Der er altså mange muligheder at undersøge, hvis du ønsker at gøre noget ved dit mangel på hår.

Den bedste beslutning i mit liv!

Hårtransplantation er en permanent beslutning, der ikke kun giver illusionen om tykkere hår, og hår på hovedet, men rent faktisk giver dig hår på hovedet igen. For mig var det helt essentielt at jeg aldrig mere skulle bekymre mig om hårtab, og at jeg aldrig mere skulle kigge mig selv i spejlet, og være træt af mit hår. Derfor var hårtransplantation uden tvivl den bedste beslutning i mit liv! Som sagt kender jeg flere der har benyttet sig af denne metode – og det har ændret deres liv, ligeså meget som det ændrede mit. Der er ekstremt mange mennesker, både mænd og kvinder, der oplever hårtab og kæmper med selvtilliden grundet det. Heldigvis er det ikke alle der oplever at deres selvtillid daler, men for dem der oplever dette, findes der mange muligheder! Det er helt essentielt at finde den behandling der passer bedst til en selv. For mig var det hårtransplantation, men det er forskelligt for alle mennesker.