Parterapi er en vigtig del af livet.

Så står man der med sin partner og kan bare ikke kigge dem i øjnene. Det er en situation som ingen har lyst til at være i og det kan være svært at arbejde sig igennem uden noget hjælp udefra. At sige ting direkte kan mange gange være slemt for både partnere og derfor kan det være fantastisk at have en neutral person i mellem sig. En person der ikke er emotionelt investeret i hvad der foregår, som ikke har den samme emotionelle bagage med sig. Med andre ord kan det være fantastisk at have adgang til nogen der vil hjælpe dig og din kæreste med at komme igennem jeres stormvejr.

couple-915991_960_720

Der var en varme i hans ord. Det var parterapi på et helt andet niveau.

Jeg følte mig total nedbrudt og jeg kunne næsten ikke forestille mig andet end total fejl før vi fandt frem til en parterapeut. Men da vi så fandt hvad vi søgte efter var det en fantastisk oplevelse. Det var noget unikt over at kunne åbne sig op til en anden person på sådan et emotionelt niveau. Ja, på et emotionelt niveau om nemlig noget emotionelt. Det gjorde mig yderst glad, da jeg havde følt mig fanget af mine omstændigheder. Men min partner og mig brugte vores tid vel og kom igennem en hel del problemer. Det ville bare ikke havde sket uden en professionel. Det gik fra at være en prøvelse at komme til terapeuten til en ren ferie hver eneste gang. Man følte sig emotionelt opladet når man forlod igen og jeg ser nu frem til vores næste møde. Min partner er også utrolig glad for arrangementet og jeg kan derfor sige med sikkerhed at vi nok skal blive ved i et stykke tid, indtil at vi føler os klar til at køre videre selv.

Du kan også redde dit ægteskab. Prøv parterapi i dag!

Det hårdeste ved parterapi er at starte. At sætte sig ned og lede efter en ekspert der er perfekt til lige præcis dig og dine problemer. Heldigvis er der massere af muligheder ud i den store verden og via internettet er der rigeligt af muligheder for at kunne søge og kontakte. For et eksempel, denne parterapeut der er rigtig dygtig til parterapi. Der er selvfølgelig en million forskellige muligheder derude i den store verden. Prøv dig frem, det er meget vigtigt!