Main Menu

>
Velkommen til TraumeForum

Velkommen til TraumeForum. Formålet  med TraumeForum er at udbrede kendskabet til traumebehandling og henvender sig primært til traumeramte, traumebehandlede, pårørende og andre med interesse i traumebehandling. Det meste materiale relatere sig til mine egne oplevelser med traumebehandling samt artikler og bøger jeg har haft glæde af undervejs.

Med venlig hilsen
Bo Bøgvald

 
Tag ansvar, mand!

Bidrag til Informations kronikkonkurrence, juni 2009.

Før så jeg kun én bølge ad gangen. Nu ser jeg hele havet på en gang. Dengang vidste jeg ikke det kunne være anderledes... Før kunne jeg kun mærke om jeg havde det godt eller skidt, resten regnede jeg ud, ud fra omstændighederne. Nu kan jeg mærke i detaljer hvordan jeg har det, ja hvordan de enkelte dele af kroppen og sindet har det.

Læs mere…
 
Traumebehandling mod fedme
Omtale af artikel i Psykolog Nyt af Anette Ilfeldt om psykologiske aspekter i behandlingen af fedme.

Læs mere…
 
Historie fra det virkelige liv: Om SE behandling
Jeg har aldrig bertragtet mig selv som traumatiseret, men via omveje kom jeg tilfældigvis i kontakt med en SE behandler. Det skulle vise sig at være et særdeles spændende møde. Læs her om mine oplevelser i SE behandling.
Læs mere…
 
Om livets skyggesider som udviklingsredskab
Kloge ord fra læge og forfatter Janne Helle om livets skyggesider som udviklingsredskab (uddrag fra hendes artikel "Bevidsthed om krop og kærlighed på http://www.laegemagasinet.dk).
Læs mere…
 
Introduktion til SE
Kort introduktion til Somatic Experience metoden skrevet af Tove Mejdahl.
Læs mere…
 
Hvorfor interessere sig for traumebehandling?
Traumebehandling er noget for alle! Naturligvis er det ikke alle der har haft  voldsomme oplevelser som trafikuheld, naturkatastrofer og dødsfald .tæt inde på livet. For dem som har, er det naturligt at oplevelserne kan være traumatiserende og kan kræve behandling. Men der er også mange andre former for traumer som sætter sig i 'systemet'.

Læs mere…
 
<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>

Side 1 af 2
Seneste indlæg
Populære indlæg
Site design & creation: Bo Boegvald (www.boegvald.com)
© 2016 TraumeForum
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.